Menu
  • -35%
REDUCERE!

Producator: Blaupunkt

Cafetiera digitala Blaupunkt, 900W, 1.5L, Timer, LCD tactil, programabila, argintiu

Cod produs: 807105
226,85 leiEconomisesti 35%
349,00 lei
cu TVA
  • Cafetiera digitala cu consum mic de energie
  • 2 tipuri de cafea - normala/ puternica
  •  Extrage aroma mai complet cu temperatura optimă de preparare
  • Filtru durabil de inalta densitate. Cafeaua este fină și netedă
  •  Filtrul de cafea oferă pană la 12 căni simultan

Cafetiera digitala cu consum mic de energie,

【Control inteligent al ecranului tactil】 Design complet automat cu programabil 24 de ore, selector de aromă, funcție de menținere la cald și oprire automată. Ecranul tactil LCD este clar, iar tastele tactile sunt sensibile, facilitandu-vă foarte mult operarea.

【Selector de aromă】Posibilitatea de a alege intre 2 puteri de cafea (normal/puternic). Puterea normală a unei cafele standard cu un grad mediu de măcinare. Cafeaua poate avea o aromă mai intensă atunci cand se prepară soiuri fără cofeină, măcinate fin sau premium.

【Tehnologie avansată de preparare】 Extrage aroma mai complet cu temperatura optimă de preparare, pentru o savurare totală și cafea fierbinte. Placa de incălzire de sub carafă va menține cafeaua fierbinte timp de 40 de minute după ce este preparată și apoi se va opri automat. Sistem de oprire-picurare pentru a servi o ceașcă de cafea inainte de sfarșitul ciclului.

【Filtru de cafea permanent】Filtru durabil de inalta densitate. Cafeaua este fină și netedă. Utilizați coșul cu filtru numai după ce a fost clătit, ridicat și curățat pentru o curățare rapidă și ușoară. Filtrele aparatelor de cafea vă pot ajuta să economisiți bani la filtrele de hartie.

【Capacitate mare de 1,5 L】 Filtrul de cafea oferă pană la 12 căni simultan, permițandu-vă să preparați o cafea fierbinte delicioasă oricand și să o impărtășiți cu familia și prietenii. Rezervorul de apă cu scară este ușor de citit și vă permite să vedeți exact conținutul de apă din rezervor.

Blaupunkt
807105

Fisa cu date

Dimensiuni
17 x 20 x 33 cm
Putere
900 W
Continut
Lingura masurare, Cana termica, Filtru permanent
Material
recepient din Sticla
Capacitate
1.5 l
Alte caracteristici
Afisare ceas, Compatibil masina de spalat vase, Sistem Anti-picurare, Timer, Programabil
Detalii
Touchscreen, ecran LCD,
Tip alimentare
Cafea macinata

Produse de vanzare incrucisata

Alte 7 produse din aceeasi categorie: