Menu
  • -25%
REDUCERE!

Producator: Sboly

Espressor 2-IN-1, Sboly, 1700 W, 19 bar, negru, 265EA

Cod produs: 806908
449,25 leiEconomisesti 25%
599,00 lei
cu TVA

【Opțiuni de preparare 2 IN-1】 - Preparați-l in felul dvs., conceput pentru a fi utilizat cu cafea măcinată, dar este și compatibil cu capsulele Originalline Nespresso. Suportul pentru filtru Porta și suportul pentru capsule vă permit să alegeți cu ușurință cum și cum preparați.

【Presiune de 19 bari pentru extracție de inaltă calitate】 - Acest espressor Sboly are o pompă de inaltă presiune de 19 bari care creează o extracție de cafea incomparabil de densă, cremoasă și somptuoasă, care maximizează aroma uleiurilor naturale boabe de cafea și calitatea generală pentru un espresso maxim. extragerea aromei.

【Tub de abur și duză reglabile】 - Un design subțire, portabil și capacitatea de a crea spumă delicioasă in cateva secunde. Acesta este un spuman serios, de ultimă generație, care face bule minuscule pentru cea mai fină și mai groasă spumă pentru cappuccino spumos și latte netede și mătăsos.

【Controlul temperaturii NTC și protecție cu dublă siguranță】 - Aroma dulce, delicioasă și nuanțată incepe cu un control precis pentru arome și extragerea corespunzătoare a gustului, pentru a spune simplu - cafeaua are un gust mai bun atunci cand este servită 

fierbinte. Acest espressor Sboly este echipat pentru protecție impotriva supraincălzirii cu siguranțe duble.

【Convenient și rapid】-- Rezervorul de apă detașabil și tava de scurgere detașabilă oferă ușurință in utilizare. Există o funcție convenabilă pentru ceașcă caldă in partea de sus a aparatului, astfel incat să nu pierdeți niciodată senzația proaspăt preparată, iar preincălzirea baghetei de abur durează doar 35 de secunde.

 

Care sunt avantajele espressorului Sboly?

 

2 moduri de a prepara cafea

Sunteți incă dezbătut intre alegerea espressorului cu pompă și espressorului? Aparatul de cafea și espresso Sboly are două moduri de preparare a cafelei. Aparatul inovator este proiectat atat pentru capsule Nespresso, cat și pentru cafea măcinată.

 

19 bari de presiune

Această presiune aduce cafeaua joc complet pentru o aromă incredibilă, arome intense și caracterul distinctiv și calitatea cafelei. Cafeaua și espressorul Sboly pot face espresso excelent cu o cremă grozavă.

 

Preparare rapidă

Aparat espressor Sboly cu functie de preincalzire cu abur. Durează doar 35 de secunde pentru a finaliza preincălzirea. In 1 minut sau mai puțin, espresso perfect este gata.

 

Tub de abur și duză reglabile

Aparatul de cafea espresso Sboly este echipat cu tub de abur reglabil și duză, care poate face spumă cremoasă pentru a completa cappuccino și latte. Savurați gustul mătăsos și 

senzația catifelată a laptelui cu microspumă adevărată.

 

Usor de curatat

Aparatul de espresso Sboly are o funcție unică de curățare și detartrare semi-automată incorporată. Tavă de picurare detașabilă și rezervor de apă detașabil pentru utilizare ușoară.

 

Design sigur și convenabil

Protecția cu două siguranțe face ca aparatul de cafea să fie mai fiabil și mai durabil. Espressorul Sboly pump are un rezervor de apă detașabil, facilitand adăugarea apei. Partea superioară a aparatului are funcție de ceașcă caldă. Acest espressor vă face viața mai confortabilă.

 

Ce accesorii vei primi?

1* Masoara lingura cu tamper

1* Filtru cu o singură cană

1* filtru cu pahar dublu

1* suport porta-filtru

1* Suport pentru capsule (compatibil cu capsulele Originalline Nespresso.)

 

O singură mașină răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră. Are două moduri de a prepara cafeaua. Nu numai că poate fi preparat cu pudră de cafea, ci și compatibil cu capsulele Originalline Nespresso.

Pe toate aparatele, puteți face o doză de espresso sau latte cu mult mai puțin decat ați plăti intr-o cafenea.

Tub de abur flexibil și duză                                      

Amestecă aburul, aerul și laptele pentru a prepara spumant cremos de lapte.

 

Rezervor de apă detașabil

Imbunătățește experiența de preparare a espressoului cu reumpleri fără efort și comoditate.

 

Tavă de scurgere detașabilă                     

Curățare ușoară și indepărtare pentru a se potrivi cu dimensiunea cupei.

 

19 bari de presiune

Presiunea care permite obținerea unui strat delicios de cremă naturală, extrasă din uleiuri de cafea, Maximum Flavour Extraction.

 

Sfat cald:
1. Asigurați-vă că nu umpleți cu apă peste marcajul MAX.
2. Curăţaţi bagheta de spumă cat mai curand posibil după spumare.
3. Deconectați aparatul de la rețea și lăsați-l să se răcească inainte de a-l curăța cu o carpă umedă.
4. Puneți o carpă sub duza de spumare cand incepe aburirea, aceasta poate deveni umedă.
5. Bagheta de spumare trebuie să fie complet scufundată in timpul fierberii cu abur pentru a reduce stropirea.
6. Inainte de a prepara espresso, vă rugăm să preincălziți aparatul de cafea.
7. Nu depășiți marcajul MAX de pe palnie. O lingură de lingură de cafea este aproximativ 7g pulbere. La prepararea cafelei, puteți pune 2 linguri de pudră.
8. Nu impingeți praful de cafea prea tare, altfel apa nu va curge și se va scurge din lateral.
9. Poate fi folosit NUMAI in conformitate cu standardul de tensiune UE 220V-240V, este necesar un convertor de tensiune dacă este utilizat in alte țări.

 

Sboly
806908

Fisa cu date

Dimensiuni
19 x 23 x 28 cm
Putere
1700 W
Presiune 19 Bar
Continut
1* Masoara lingura cu tamper 1* Filtru cu o singură cană 1* filtru cu pahar dublu 1* suport porta-filtru 1* Suport pentru capsule (compatibil cu capsulele Originalline Nespresso.)
Tip
Clasic / Cu capsule
Capacitate
900 ml
Detalii
Filtrarea apei, Oprire automata, Preparare simultana a bauturilor, Sistem Anti-picurare, Sistem anti-alunecare, Incalzire rapida,

Produse de vanzare incrucisata