Termeni si conditii

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.germag.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Informatiile furnizate catre S.C. GERMAG TREND S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. GERMAG TREND S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. Preturile sunt actualizate zilnic.
Pe site-ul www.germag.ro se pot plasa comenzi cu o valoare minima de 30 LEI.
Discount-urile, reducerile voucherele si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea sau voucherul cu valoarea cea mai mare.
Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda speciala se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.
Produsele comercializate prin intermediul www.germag.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.
Pretul cat si specificatiile tehnice prezente pe site nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara o notificare in prealabil.
Conform Art. 1665 din codul civil, in cazul in care un produs are pret 0 sau un pret derizoriu (un pret disproportionat fată de valoarea bunului), Germag Trend Srl are dreptul de a nu livra produsele respective si de a anula comanda.
Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.
S.C. GERMAG TREND S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.
 

Politica de confidentialitate

S.C. GERMAG TREND S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C.GERMAG TREND S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
Furnizarea datelor personale catre S.C. GERMAG TREND S.R.L. nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.
 

Conditii de garantie

Conditiile de garantie se asigura in conformitate cu prevederile Legii 449/2003- legea privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.
Livrarea produselor cumparate de la SC. GERMAG TREND SRL prin intermediul www.germag.ro se face impreuna cu factura si certificatul de garantie. Toate produsele distribuite de firma noastra sunt noi, sigilate si cu toate accesoriile aferente.
Obligativitatea clientului este ca in momentul in care acesta se prezinta cu un produs ce necesita operatii de service, sa faca prezenta acestuia impreuna cu o copie a facturii, certificatul de garantie in original, ambalajul din dotare impreuna cu accesorile ce ii sunt aferente produsului respectiv.
Clientul are deasemenea obligativitatea de a pastra toate ambalajele si accesoriile produsului cumparat.
In cazul in care sunt necesare operatii de service pentru produsele achizitionate de la SC GERMAG TREND SRL, se va lua legatura cu personalul firmei prin intermediul telefonului aflat in pagina de contact. 
In cazul garantiilor venite din afara Bucurestiului, ele vor fi trimise catre firma nostra prin intermediul unui curier rapid. Taxa de trimitere si intoarcere va fi suportata de client.
 

PIERDEREA GARANTIEI:

– Nu se acorda garantie produselor care nu au fost folosite corespunzator
Echipamentele vor fi protejate de umezeala, vibratii, socuri mecanice sau termice
– Nu se acorda garantie produselor lovite, sparte, rupte si/sau cu deteriorari vizibile
– Garantia nu este valabila daca, dupa constatarea nefunctionarii produsului, persoane neautorizate au incercat repararea acestora
– Pierderea garantiei se inregistreaza si in cazul ruperii sigiliilor sau deteriorarea acestora

CATEGORII