Menu

Mini ventilator de birou, Perel, 3 trepte, alimentare USB si acumulator, alb, silentios, 16019 nu mai face parte din oferta Germag.


  • -25%
REDUCERE!
Mini ventilator de birou, Perel, 3 trepte, alimentare USB si acumulator, alb, silentios, 16019

Producator: Perel

Mini ventilator de birou, Perel, 3 trepte, alimentare USB si acumulator, alb, silentios, 16019

Cod produs: 804528
74,25 leiEconomisesti 25%
99,00 lei
cu TVA

- Maner ergonomic
- Functionarea silentioasa a motorului
- Unghi reglabil
- 3 trepte de viteza
- Consum de energie: 7,4 W
- Tensiune: 5 VDC
- Incarcare USB
- Baterie reincarcabila incorporata: Li-Ion 2000 mAh

Cantitate
Stoc epuizat


31939652.jpgAcest mic ventilator in alb și negru este mai mult decat un ajutor practic pentru un climat plăcut in zilele calde ale anului.
Daca vrei sa te racori placut in zilele caniculare si in acelasi timp cauti un look frumos, atemporal, esti chiar in tendinte cu acest ventilator.
Ventilatorul poate fi folosit in multe feluri: fie ca un ventilator răcoritor, ca un mic ventilator de podea sau ca un ventilator de masă clasic.

Ventilatorul de masă are dimensiunea de 14 x 10,2 cm iar aripile sunt protejate de o grilă de siguranță neagră, care poate fi inclinată. Mini ventilatorul are doar       17 cm inălțime și, cu o greutate de 290 g și manerul ergonomic, poate fi instalat rapid in orice locație dorită. Il poți poziționa și alinia in funcție de nevoile tale.

Ventilatorul de masă este echipat cu o baterie litiu-ion (2000mAh) și se incarcă printr-un cablu USB. Astfel, puteți utiliza micul ventilator intr-o varietate de moduri, indiferent de sursa de alimentare.

Un motor de 5 wați și trei niveluri de viteză reglabile cu ieșiri de la 1200 la 1800 rpm oferă o gură de aer proaspăt și improspătare. Acestea sunt selectate folosind comutatorul de pornire/oprire de pe spatele ventilatorului.
Odată comutați fluxul de aer scăzut, comutați de două ori fluxul de aer ridicat și de trei pentru treapta maxima. Pentru a il opri apasati de patru ori.
Suflanta este potrivită pentru birouri, dormitoare și, de asemenea, pentru camping.

Ventilatorul USB este conceput pentru a raci temperatura aerului acasa sau birou. Forta adecvata a fluxului de aer este selectata astfel incat sa ofere o briza placuta de aer, scazand temperatura perceputa a mediului. O structura special conceputa va permite sa setati un unghi convenabil al ventilatorului. Acest lucru asigura fluxul de aer adecvat in functie de preferintele.
Marele avantaj al ventilatorului este mobilitatea sa. Un ventilator conectat cu un cablu USB poate fi incarcat de la un port USB de pe computer, powerbank sau incarcator pentru smartphone.

- Maner ergonomic
- Functionarea silentioasa a motorului
- Unghi reglabil
- 3 trepte de viteza
- Consum de energie: 7,4 W
- Tensiune: 5 VDC

- Incarcare USB
- Baterie reincarcabila incorporata: Li-Ion 2000 mAh

31940559.jpg

Perel
804528

Fisa cu date

Dimensiuni
14 x 10 x 17 cm
Greutate
290 g
Stil
De masa
Pentru
Interior
Material
ABS
Trepte viteza
3
Tip alimentare
acumulator si la retea prin microUSB
Culoare
Alb-Negru

Produse de vanzare incrucisata

Alte 15 produse din aceeasi categorie: