Menu
 • La reducere!
 • -40%
REDUCERE!
Cafetiera digitala Sboly, 900W, 1L, Timer, LCD, argintiu, M9110

Producator: Sboly

Cafetiera digitala Sboly, 900W, 1L, Timer, LCD, argintiu, M9110

Cod produs: 804007
191,40 leiEconomisesti 40%
319,00 lei
cu TVA
 • - Temporizator de 24 de ore pentru preparare automată
 • - Afisare ceas
 • - Funcție anti-picurare
 • - Cana de cafea din otel inoxidabil cu izolare termica si super rezistenta ce pastreaza temperatura si aroma pe tot parcursul zilei
 • - Panou de control

31030018.jpg31028802.jpg

Ce iți dă un pic de entuziasm in plus și face ca fiecare dimineață să fie mult mai strălucitoare? O ceașcă de cafea fierbinte savuroasă. Filtrul de cafea Sboly vă poate oferi o ceașcă delicioasă de cafea revitalizantă, pentru o după-amiază și seară grozave.

 • 31028798.jpgTemporizator de 24 de ore: Funcția de cronometru de 24 de ore vă permite să savurați cafeaua așa cum vă place, in orice moment al zilei. Doar setați cronometrul și o ceașcă de cafea fierbinte delicioasă vă va aștepta oricand doriți.
 • Nivel de cantitate reglabil: Capacitatea mare vă permite să alegeți intre 2-8 căni, făcandu-l potrivit pentru utilizare acasă sau la birou. Bucurați-vă de o adunare intimă cu două căni sau serviți un grup cu opt.
 • Funcție anti-picurare: Scoateți vasul de cafea timp de pană la 30 de secunde și procesul de preparare va fi intrerupt. Excelent pentru atunci cand doriți să luați o ceașcă rapidă, dar oala nu s-a terminat complet.
 • Ușor de curățat: filtrul și recipientul detașabile pot fi indepărtate pentru o curățare ușoară. Se poate spăla manual și se poate spăla in mașina de spălat vase pentru o utilizare completă.
 • Cana de cafea din oțel inoxidabil cu izolație termică: izolatorul de cafea din oțel inoxidabil cu două straturi vă oferă o izolare de lungă durată, astfel incat să puteți bea cafea fierbinte oricand. Cana din otel inoxidabil pastreaza temperatura si aroma cafelei pentru toata ziua. Aceasta cana nu se sparge, ofera singuranta folosirii de lunga durata!

      

31029813.jpgCaracteristici:     

- Temporizator de 24 de ore pentru preparare automată

- Afisare ceas

- Funcție anti-picurare

- Cana de cafea din otel inoxidabil cu izolare termica si super rezistenta ce pastreaza temperatura si aroma pe tot parcursul zilei

- Panou de control

sfaturi:

 1. Inainte de a utiliza cafeaua pentru prima dată, umpleți rezervorul de apă la nivelul maxim, lăsand apa curată să treacă prin aparat (fără zaț de cafea) de mai multe ori.
 2. Cand adăugați apă, nu depășiți nivelul maxim de apă de 8 căni.
 3. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați apă imbuteliată sau filtrată.
 4. Nu atingeți capacul aparatului de cafea atunci cand preparați cafea (deoarece este o suprafață fierbinte). Vă rugăm să așteptați 5 minute după preparare, apoi deschideți capacul superior.
 5. Adăugați soluții de curățare sigure, cum ar fi oțetul, pentru a curăța aparatul de cafea in fiecare lună.

Filtrul de cafea Sboly este un plus util și util pentru orice bucătărie. Dacă iți place cafeaua delicioasă, aparatul de cafea Sboly este cea mai bună opțiune pentru tine.

31028805.jpg

Sboly
804007

Fisa cu date

Lungime
cablu 0.7m
Dimensiuni
23 x 23 x 35 cm
Greutate
2.5 kg
Continut
1 x Aparat cafea, 1 x Lingura masurare, Filtru detasabil, 1 x Cana termica
Tip
Cafea macinata
Pentru
uz caznic
Material
Plastic + otel inoxidabil
Tip Produs
Cafeteriera
Detalii
Display LCD, Afisare ceas, Filtru detasabil si lavabil, Indicator nivel apa, Timer, Programabil, Picioruse anti-alunecare, Indicator luminos, Tava de scurgere detasabila, Sistem Anti-picurare
Masura
8 cesti
Culoare
argintiu + negru

Alte 7 produse din aceeasi categorie: