Menu
  • Nou

Producator: Napoleon

Cafetiera Expresso, 9 cesti, cu inductie, Napoleon, 49114

Cod produs: 813116
139,00 lei
cu TVA

Un espressor italian clasic, pentru prepararea cafelei pe plita.

Fabricat din aluminiu rezistent, este perfecta pentru oricine iubeste gustul unui espresso puternic sau dublu.

In comparatie cu aparatele de cafea prin picurare, aceasta metoda de preparare extrage mai multa cofeina si aroma. Acest lucru ofera espressorului o infuzie mai puternica si mai bogata decat un percolator.

Fabricat din aluminiu durabil si silicon non-toxic, aparatul de espresso Napoleon este sigur pentru multe tipuri de plite, cum ar fi: bobina electrica, blat electric din sticla, aragaz, propan sau plite de camping. Din pacate, nu poate fi folosit cu masinile de gatit cu inductie.

Dimensiune: 9 cesti espresso

intretinere

Se spala manual, nu se pune in masina de spalat vase.

Prepararea cafelei

  1. Mai intai scoateti partea superioara si palnia de filtru din cafetiera si umpleti partea inferioara cu apa rece. Asigurati-va ca nu umpleti dincolo de supapa de siguranta.

  2. Apoi umpleti palnia de filtru cu cafea espresso proaspat macinata. Odata gata, puneti palnia de filtru inapoi in partea inferioara a cafetierei si insurubati partea superioara.

  3. Apoi pune cafetiera pe aragaz la foc mic. Coborati aragazul cand cafeaua clocoteste din palnia filtrului si in partea de sus. Gagaitul va inceta, indicand ca cafeaua este gata.

  4. In cele din urma, scoateti cafetiera de pe aragaz si serviti. Puteti bea cafeaua ca un espresso puternic si aromat sau o puteti folosi ca baza pentru un cappuccino.

Napoleon
813116

Fisa cu date

Material
aluminiu
Tip Produs
cafetiera
Capacitate
270 ml
Diametru
10 cm
Alte caracteristici
numar de cesti : 9
Sursa de caldura
Electric, Gaz, Halogen, Inductie
Functii
rezistent la zgarieturi
Instructiuni
Spalare manuala

Alte 9 produse din aceeasi categorie: