Menu
  • Nou

Producator: Germag

Covoras pentru usa cu margini de cauciuc, maro, 58 x 78 cm, 8374Br

Cod produs: 811032
49,90 lei
cu TVA

Covorasul pentru usa , utilizat in exterior, este fabricat dintr-un material textil cu margini de cauciuc ceea ce ii intareste rezistenta in timp si il face mai stabil , impiedicand alunecarea 

Covorasul de intrare cu margini de cauciuc actioneaza ca o bariera de protectie eliminand germenii de pe talpile incaltamintelor la intrarea intr-o incinta unde se impune o igiena impecabila imediata. Pentru eficienta maxima covorul se aseaza in fata intrarii (usii), se toarna in el dezinfectant , se aseaza persoana cu picioarele pe covor timp de 8-10 secunde, in felul acesta inaltamintea este dezinfectata. Covorul este perfect pentru utilizarea in locuri cu un trafic ridicat de oameni - unitati medicale, institutii de invatamant, horeca, centre spa, sali de sport, precum si pentru pastrarea igenei in locuintele personale.

Spatele acestui covor este alcatuit dintr-un cauciuc foarte rezistent ,pentru a nu aluneca si pentru a face mai usoara pozitionarea acestuia .

Grosimea excelenta a covorasului de intrare va permite sa deschideti si sa inchideti usa fara obstacole. Stilul personalizat cu model elegent ii permite sa fie folosit ca covoras interior si exterior, amplasat pe usi, terase, porch-uri, intrari etc. Este o alegere perfecta pentru uz rezidential si comercial.

Caracteristici :         

  • Tip Produs : Covoras pentru usa 
  • Utilizare: interior / exterior
  • Culoare predominanta : Maro
  • Material de baza : Cauciuc
  • Dimensiuni : 58 x 78 cm
Germag
811032

Fisa cu date

Pentru
usa
Material
cauciuc / textil
Tip Produs
covoras
Culoare
maro
Forma
dreptunghiulara
Utilizare
exterior

Alte 9 produse din aceeasi categorie: