Menu
  • Nou

Producator: Germag

Covoras Usa cu margini de cauciuc, 40 x 60 cm, maro, GermagTrend, 8295Br

Cod produs: 811030
29,90 lei
cu TVA

Covoras Usa cu margini de cauciuc, 40 x 60 cm, maro, are forma dreptunghiulara , imprimeu din material textil si este utilizat pentru exterior

Covorasul de intrare cu margini de cauciuc actioneaza ca o bariera de protectie eliminand germenii de pe talpile incaltamintelor la intrarea intr-o incinta unde se impune o igiena impecabila imediata. Pentru eficienta maxima covorul se aseaza in fata intrarii (usii), se toarna in el dezinfectant , se aseaza persoana cu picioarele pe covor timp de 8-10 secunde, in felul acesta inaltamintea este dezinfectata. Covorul este perfect pentru utilizarea in locuri cu un trafic ridicat de oameni - unitati medicale, institutii de invatamant, horeca, centre spa, sali de sport, precum si pentru pastrarea igenei in locuintele personale.

Spatele acestui covor este alcatuit dintr-un cauciuc foarte rezistent ,pentru a nu aluneca si pentru a face mai usoara pozitionarea acestuia .

Grosimea excelenta a covorasului de intrare va permite sa deschideti si sa inchideti usa fara obstacole. Stilul personalizat cu model elegent ii permite sa fie folosit ca covoras interior si exterior, amplasat pe usi, terase, porch-uri, intrari etc. Este o alegere perfecta pentru uz rezidential si comercial.

Caracteristici :         

  • Tip Produs : Covoras pentru usa 
  • Utilizare: interior / exterior
  • Culoare predominanta : Maro
  • Material de baza : Cauciuc
  • Dimensiuni : 40 x 60 cm
Germag
811030

Fisa cu date

Pentru
usa
Material
cauciuc/ material textil
Tip Produs
covoras
Forma
dreptunghiulara
Utilizare
exterior

Alte 9 produse din aceeasi categorie: